Hodnocení firmy Vltavské peří, spol. s r.o.

*
*
*
*
*
17 hodnocení
evkaminks
2.9.2016
*
*
*
*
*

super...velmi spokojena....jedine výrobky z peri.....

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Miroslav
30.8.2016
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dadysfruits
30.8.2016
*
*
*
*
*

super zboží, vynikající servis i jednání. DOPORUČUJI!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
stavebniny-nizbor
29.8.2016
*
*
*
*
*

kvalitní zboží i servis.... spaní jako v bavlnce... čím víc prachového peří tím líp :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
gerber
29.8.2016
*
*
*
*
*

Objednané polštáře jsou výborné a slouží jak mají.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
dm.kosmas
29.8.2016
*
*
*
*
*

Sháněla jsem všude možně lehké přikrývky do paneláku a v nabídce jsem našla opravdu lehké a příjemné péřové deky. Jsou bezvadné. Děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jan.havle
19.3.2016
*
*
*
*
*

Poprvé jsem kupoval u firmy Vltavské peří "vánoční dárek na poslední chvíli" a zde byli tehdy jediní, kteří mi dokázali vyjít vstříc zboží dodat. Protože jsme byli s přístupem a hlavně kvalitou peří, použitých materiálů, zpracováním výrobku i cenou vysoce spokojeni, nakupujeme od té doby peřiny a polštáře jedině zde.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
helena
29.2.2016
*
*
*
*
*

Důkazem spokojenosti s vaší firmou, Vltavské peří, jsou mé tři objednávky vašich výrobků. Jsem opravdu velice spokojená. Děkuji!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lenka
29.2.2016
*
*
*
*
*

Kvalitní zboží, velmi rychlá komunikace i zaslání. Naprostá spokojenost. Lenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petr
29.2.2016
*
*
*
*
*

Příjemný materiál, výborná kvalita a dobrý spánek... Spokojenost. Měli jsme jen drobný problém s nefunkčností e-shopu, což se ale po jednom e-mailu lehce vyřešilo a objednávka nám v pořádku dorazila.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Solenice 50
  • 262 63 Solenice
  • Nacházíme se na druhém břehu řeky Vltavy než obec Solenice, to znamená že ze Solenic se k nám dostanete přes přehradu (Orlík), hned jak ji přejedete tak se dáte doleva a kolem parkoviště dozadu a pak dolu až k řece
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 7:0015:30
  • Út 7:0015:30
  • St 7:0015:30
  • Čt 7:0015:30
  • 7:0015:30
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce